Ez most komoly? Kezdjem el sorolni azt a sok tulajdonságot, amivel vádolnak, hogy én olyan vagyok? Jó dolgot nem tudnék felsorakoztatni és rólam más sem nagy valószínűséggel. Hol is kezdjem? Valaki azt mondta nekem a múltkor, hogy egy arrogáns *** vagyok. Inkább kicenzúrázom, mielőtt bármi nemű probléma adódna belőle. Amúgy én nem hiszem, hogy az lennék, de hát ki tudja, annyira nem is érdekel. S ha már itt tartunk azt is meg kell említenem, hogy mennyire nem törődöm a dolgokkal. Dolgokkal? A dolgok alatt mondhatom a hölgyeket is? Régebben valóban nem értékeltem őket, de pár hónappal ezelőtt ez megváltozott, ami furcsa nekem, s nem szeretek az érzéseimről beszélni, így ezt jelenleg nem is fogom elemezni senkinek. Valaki egyszer azt mondta, hogy van szívem csak tudnom kellene használni. Ma kezdek rájönni, hogy talán igaza volt, de még magamnak is nehéz beismerni, így másnak meg pláne nem fogom. Aztán anya szerint szánalmas is vagyok, amit nem értek, így inkább ráhagyom akárhányszor felhozza, s ordibál velem és azt mondja nem tudja, hogyan tudott egy ilyen rossz embert megszülni. Ekkor szokott eljönni az a pillanat, amikor szépen megvonom a vállam és odébbállok. Nincsen szükségem feszkóra.
ÉLETEM TÖRTÉNETE
Név: Weisz Roland
Becenév: Roli – Meghalsz, ha nem így szólítasz. Figyelmeztettelek!
Lakhely: Budapest
Születési idő: 1999. július 25.
Születési hely: Dunaújváros – A szüleim bevallása szerint épp a rokonokhoz tartottunk, s át kellett mennünk Dunaújvároson. Anyám 8 és fél hónapos terhes volt, mikor egyszer csak útközben elfojt a magzatvíz, s kipottyant a kicsi Roli. Elég hülyeségnek tartom ezt a sztorit, mivel nem hiszem, hogy nem érezte a fájásokat, a nők mindig azon panaszkodnak. Biztos be volt gyógyszerezve, mint a húszas éveiben mindig. Talán pont ez tett olyanná, amilyen vagyok.
Iskola: Szent Johanna Francia Tagozatos Alapítványi Gimnázium – Általánosban csak a francia ment nekem, az összes többiből bukdácsoltam. Habár ez még mindig így van, szóval le van tojva az egész suli. Azt sem értem miért nem engedték a szüleim, hogy 16 évesen abbahagyom a sulit, ígysem, s úgysem viszem majd semmire. Akkor meg nem mindegy?
Érdeklődési kör: nők – Hát még mennyire, hogy a nők! Ha te azt tudnád hapsikám! Volt, hogy egyszerre két leányzóval is randizgattam, mostanra ez lecsökkent egyre. A haverjaim szerint jól leadtam, de én csak jót röhögök a hülye véleményükön.
Hobbi: olvasás – Meg még mit nem! Most jót nevetek, de így legalább kissé intelligensnek néz az, aki ezt olvassa és nem fognak egyből arra gondolni, hogy mekkora egy paraszt vagyok. Mondjuk nem is vagyok az, vagy mégis? Áhh a fene tudja!
Kedvencek: Hercegnő – Itt nem egy csajra értem a dolgokat, hanem a kutyámra, Hercegnőre, aki már elég régen boldogítja az életem. Kiskorától versenyekre hordom és elég drága volt, ami azt illeti, mert díjnyertes kutyák kölyke és külföldről hozattuk. Ő az én életem értelme, az örök szerelmem.
Beszélt nyelvek: magyar, francia, angol – A magyar az anyanyelvem, de beírom, hogy okosabbnak tűnjek, s több nyelv legyen feltüntetve. A francia elég klafán megy, habár még messze állok a felsőfokútól, de fel akarom annyira tornázni magam, hogy ha már maradnom kellett ebben a fránya iskolában, akkor legalább ennyi legyen meg. Az angolhoz meg csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy két éve tanítják nekem.
Szia Roland ( Csak azért is így hívlak ) Tetszett az előtörténeted, de ez nem meglepő, mert remekül írtad meg és humoros lett. A karakter jelleme érdekes, vicces és rejt magában valami izgalmat is, ami csak jó A Szent Johanna csak színesebbé válik ezzel a karakteres karakterrel ( Éljen a kifejező képességem xD ) Nem akarlak tovább feltartani, elfogadlak Hódítsd meg a játékteret