Imádtok engem, ez tiszta, jó a humorom, magabiztos vagyok, jól nézek ki, szóval adok magamra. A fél életem a kondiban élem, de akkor is megéri, mostanában tapadnak rám a csajok. A rideg külső persze érző szívet rejt… Általában izompólókban mászkálok, hogy mindent lássatok, amiért nap, mint nap verejtékezem. Egyébként már a mellbimbóimat is tudom mozgatni. Ui: Valaki mondja már meg Cortezéknek, hogy nem a deszka az egyetlen sport. Megnézném a kis hátsójukat a konditeremben, Lol.
ÉLETEM TÖRTÉNETE
Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ.