Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
Nagy Léda Odett Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
Nagy Léda Odett Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
Nagy Léda Odett Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
Nagy Léda Odett Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
Nagy Léda Odett Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
Nagy Léda Odett Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
Nagy Léda Odett Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
Nagy Léda Odett Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
Nagy Léda Odett Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
Nagy Léda Odett Vote_lcapNagy Léda Odett Voting_barNagy Léda Odett Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

Nagy Léda Odett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Nagy Léda Odett
I am
Nagy Léda Odett

Nagy Léda Odett Empty
TémanyitásTárgy: Nagy Léda Odett   Nagy Léda Odett Icon_minitimeHétf. Márc. 14, 2016 11:40 pm

Hello, my name is
Nagy Léda Odett
15

IDE
Diák (9/A)

IDE
ROWAN BLANCHARD

IDE
TULAJDONSÁGOK

Szeretek beszélgetni, viszont nem szeretek magamról beszélni. De azért megpróbálom. Mások szerint kedves és barátságos vagyok. Sokszor túlságosan is megbízom másokban és elég nyílt vagyok. Ugyanakkor vannak időszakaim amikor szeretek elvonulni a világ elől, kezemben egy könyvvel.
Cseppet sem vagyok népszerű, teljesen átlagos vagyok. Legalábbis Kaliforniában az voltam. Sok barátom volt, de főleg matek és biosz szakkörösök akik nem túl népszerűek a suliban.
Max a jégkorival és a tánccal tudtam volna kitűnni a tömegből. De nálunk ez sem szerepelt a népszerűségi lista tetején. Csak a pom-pom lányokért és a sportolókért rajongtak a srácok.
Szeretem a divatot, de van saját stílusom és az szerint öltözködőm. Nekem nem jelent gondot melegítőben és smink nélkül kimozdulni otthonról. Na nem azért, mert olyan szép lennék. Egyszerűen csak nem tartom fontosnak, hogy a sarki boltba is kicicomázzam magam. Persze egy buli teljesen más, ott azért szeretek szépen megjelenni. Elegáns és szexi, de mégis visszafogott. Úgy gondolom, hogy nem kell mindenemet kipakolnom, inkább csak a megfelelő embernek. Aki még nem érkezett meg az életembe, de még rá is érek vele. Míg sokan az én koromban már rég elvesztették a szüzességüket, nekem ez még nem érkezett el. Nem akarok akárki alá befeküdni, mindig úgy terveztem, hogy egy hosszú kapcsolatban veszítem majd el. Egyszer majd eljön.
Nem szoktam hisztizni, csak néha, de akkor vigyázz velem! Nem jó olyankor a közelemben tartózkodni. Nem tartom magam kockának, de szeretek tanulni. Nem csoda, hogy Kaliforniában az osztályelsők közé tartoztam.

ÉLETEM TÖRTÉNETE

Budapesten születtem egy szép tavaszi napon. Pontosan Május 12-én jöttem a világra. Az anyám titkárnő volt egy jól menő cégnél, az apám pedig pilóta. Elég jól kerestek így futotta egy Rózsadombi házra. Szerettem ott élni. Olyan hatalmas volt és én igazi hercegnőnek érezhettem ott magam. Ami cseppet sem furcsa, hiszen eléggé elkényeztettek a szüleim. De nehogy azt gondolt, hogy egy elkényeztett fruska vagyok, mert nem.
6 éves koromban apámnak lehetősége adódott, hogy Kaliforniába menjen pilótának. Egy régi jó barátja is ott dolgozott, megüresedett egy hely és szólt apunak, hátha érdekli. Természetesen élt a lehetőséggel és mivel nem akart minket sem itthon hagyni, hát mentünk vele. Anyának is hamar akadt munkalehetősége. Én pedig már ott kezdtem az általánost. Először megszenvedtem, nagyon furcsa volt, maga a hely is máshogy nézett ki és a nyelvvel is akadtak problémáim. De azért hamar belejöttem és lettek új barátaim. Év közben rengeteget tanultam, nyáron pedig vagy Magyarországra mentem a nagyiékhoz, vagy Franciaországba a másik nagyimhoz. Mindkét helyet nagyon szerettem, Magyarországon főleg a Balatont, Franciaországban pedig a hangulatos kis sikátorokat.
10 éves voltam amikor a szüleim elváltak, apa rajta kapta anyát egy másik férfival. Mint kiderült már nagyon régóta tartott a viszonyuk, ezek után egyenes út vezetett a váláshoz. Bár apának nagyon jó helye volt a munkahelyén, de hiányzott neki Budapest. Így úgy döntött hazaköltözik és új életet kezd. Most ügyvezetőhelyettesként dolgozik egy cégnél és egy kisebb házat vett a 7. kerületben.
Én anyával maradtam aki időközben összeházasodott a mostohaapámmal. Akinek volt 2 velem egykorú fia, akik miért is ne a legnagyobb tahók akiket valaha ismertem. Nagyon nehezen lehet kihozni a sodromból, de velük állandó háborúban állunk. Ráadásul ők már elég korán kezdték a csajozást és ki nem állhatom azt a két szőke cicababát akiket állandóan el kell viselnem a házban.
Elegem lett és meguntam az egészet így egyik este leültem anyuval beszélni. Elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, de szeretnék hazaköltözni apához és a gimit már ott kezdeni. Először nem értette, de aztán beleegyezett, így történt, hogy újra itt vagyok a szülővárosomban és bár minden barátom nagyon hiányzik, mégis úgy gondolom sokkal jobb lesz így.
Először angol tagozatos iskolába szerettem volna menni, de apa tudta mennyire szeretem a franciát, így végül mégis a Szent Johanna Gimnázium mellett döntöttem ahova fel is vettek. Már nagyon izgulok milyen lesz itt. Remélem minden simán fog menni.

Vissza az elejére Go down

Admin

Rentai Renáta
I am
Rentai Renáta

Nagy Léda Odett Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy Léda Odett   Nagy Léda Odett Icon_minitimeKedd Márc. 15, 2016 2:21 pm

Légy üdvözölve

Szia Léda! Very Happy
Az első 9.-es diák a Szent Johannában! Very Happy Az előtörténeted tetszett és a karakterlapodat is szépen kidolgoztad, kivetnivalót nem találtam benne. A karaktered érdekes jellem és biztos sok kalandban lesz része az iskolában. Nem is akarlak feltartani, elfogadlak! Very Happy Köszöntelek köztünk! Wink Very Happy

Vissza az elejére Go down

Nagy Léda Odett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Karakterek :: Bejutottak-