Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
Havasi Tibor Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
Havasi Tibor Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
Havasi Tibor Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
Havasi Tibor Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
Havasi Tibor Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
Havasi Tibor Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
Havasi Tibor Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
Havasi Tibor Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
Havasi Tibor Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
Havasi Tibor Vote_lcapHavasi Tibor Voting_barHavasi Tibor Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

Havasi Tibor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Havasi Tibor
I am
Havasi Tibor

Havasi Tibor Empty
TémanyitásTárgy: Havasi Tibor   Havasi Tibor Icon_minitimeVas. Ápr. 17, 2016 9:24 pm

Hello, my name is
Havasi Tibor
KOR

18
CSOPORT (osztály)

12/B
PLAY BY

Sam Way
TULAJDONSÁGOK

Okos vagyok. Okos lennék. Okos lehetnék, ha mondjuk arra figyelnék. Mindig ezt mondtam azoknak, akik a jegeikkel büszkélkedtek előttem. Őszintén? Talán igazam is van, de erre más sosem derül fény. Már épp ideje lenne aggódnom a továbbtanulás miatt, de én még mindig a béke szigetén iszogatok a barátaimmal, figyelmen kívül hagyva a lehetséges következményeket. Meg hát na, nekem ott van két dolog is, amivel elélhetek. A gitárom, meg a kinézetem. Az utóbbival könnyebb dolgom lehetne, de az előbbi az, amit igazán élvezek csinálni. Mondjuk azt nem tudom hogy lehet magamat csinálni..... Vagyis.... Szóval mindkettőt nagyon élvezem, de azért az álmom a zenész karrier csúcsára törni. Elvégre már most is olyan szinten iszok és mérgezem magam, mint ők. Az étkezésemre odafigyelek, nappal a testem egy szentély, este viszont átalakul egy kocsmává, vagy egy bordélyházzá. Nem sok derült ki róla, mi? Csak olvasni kell a sorok között, és rájössz, hogy egy foggyos de jószívű (és jóképű) fiatal srácról van szó, aki az álmait kergeti a kettős útjain.

ÉLETEM TÖRTÉNETE

Ittatok már annyit, hogy másnaposság helyett a semmiben ébredtek? Nem fáj a fejetek, nem zavar minden fény és hang, és ez a tény annyira felkavar téged, hogy nem bírsz visszaaludni. Velem ez történt.
Ébredtetek már olyan mellett, akit nem ismertek? Ilyenkor tudod, hogy abba kéne hagynod az életmódodat, visszafogni magad, mert a végén még megütöd a bokád így vagy úgy. Velem nem ez történt. Miért?
Volt már olyan jó éjszakátok valakivel, hogy minden következményt apróságnak tekintesz? Amikor mosolyogva gondolsz arra, hogy fog az anyád lecseszni amiért olyan hangosan értetek haza. Na, ez történt velem. Visszafogott lélegzettel vártam arra, hogy felébredjen. Elég ijesztő az, amit csinálok. Nem is ismerjük egymást, a teljes nevét sem tudom, mégis az ajkamat beharapva falom fel tekintetemmel vonásait abban reménykedve, hogy az "Aki legény éjjel, legyen nappal is " mondás  beigazolódik.
Szégyellnem kéne magam ezekért a gondolatokért, nem?
Az elmém mélyen megbúvó Judge Judy lenéző hangnemben kérdi azt, hogy mit hozok fel mentségemre.
Kamasz vagyok. Fiatal vagyok, tinédzser vagyok. Azt hiszem ez kielégítő választ ad arra, miért is vagyok kanos. Meg hát, ha megvan az esély, miért ne élnék vele? Az élet szép, az élet jó, és a mellettem fekvő idegen is szép és jó, akkor meg miért ne lehetne élvezni mindkettőt?
a reggeli nap narancsugaraival tűzdelt idilli csendéletet a telefonom zörgése töri meg az éjjeliszekrényen. A kijelzőre hajítva a tegnap éjjeli szórakozásunk zálogának csomagolása pihen feltépve. Az üzente a húgom küldte, amitől minden haragon elillan egy szempillantás alatt. Neki szívesen válaszolok bármikor. Pár üzenettel később megkér, hogy küldjek egy képet a tegnap éjjeli zajok okozójáró, mert ő biztos nem nyit be a szobába. Én persze készségesen véghezviszem kérését, azzal nem számolva, hogy a kép készítésekor a készülék hangot bocsájt ki, amire felébred az előkelő idegen.
Azt hiszem lemondhatok a korábban dédelgetett álmaimról a folytatást illetően.

Vissza az elejére Go down

Horváth Noel
I am
Horváth Noel

Havasi Tibor Empty
TémanyitásTárgy: Re: Havasi Tibor   Havasi Tibor Icon_minitimeHétf. Ápr. 18, 2016 3:56 pm

Légy üdvözölve

Szia Tibi! Very Happy
Nem hazudtoltad meg magad, szép kis ET kerekedett ide nekünk. Minden egyszerű volt és nagyszerű. Kíváncsi vagyok, hogy ki azaz idegen, aki mellett az ágyadban ébredtél, s remélem nem várakoztatsz meg sokáig, hogy megtudjam, kiről van szó. Nem szeretnék most rizsázni, el vagy fogadva.Smile
Menj foglalózni és irány a játéktér! Smile

Vissza az elejére Go down

Havasi Tibor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» • havasi detti

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Karakterek :: Bejutottak-