Barátságos és közvetlen: Szinte bárkit képes vagyok levenni a lábáról. Legyen az akár egy rokon, egy diák vagy tanár kolléga. Tényleg. Elég megnyerő stílusom van, ami a kedvességemet illeti. Már elégszer rávettem egy-egy tanárt, hogy segítsen be az unalma papírmunkákba, és amikor az iskolába kerültem, egy kávé mellett ismerkedtem a szokásokkal. Úgy vettem észre, hogy a diákokkal is elég jól kijövök laza stílusomnak köszönhetően, és ez nem ki előnyt jelent számomra, hogy megszerettessem akár csak egy kicsit is az irodalmat és a magyar nyelvtant a tanulókkal. Azonban vannak olyan tanárok, akik nem szívesen nézik jó szemmel a szinte már barátinak mondható kapcsolatomat az itteni közösséggel. Bizony az irigyebb emberek is megtaláltak már. Azok, akik úgy gondolják, nem jó jóban lenni a jövő nemzedékével, ha elismerést akarok kivívni.
Állatbarát: Nagyon szeretem az állatokat. Mindig is volt valami házi állatom, és most is van egy kutyám. Még néha beszélni is szoktam hozzá, és úgy kezelem, mint egy családtagot.
Imád tanulni és tanítani: Úgy gondolom, mindig lehet tanulni valami újat, éppen ezért mindig figyelek a tanulóim öltözködésére, beszédére, és mindenre, ami fontos lehet.
Szeret sportolni: A futás mindig is kikapcsolt, így ha éppen rossz a kedvem, ki akarom engedni a gőzt, vagy szimplán csak ahhoz van kedvem, elmegyek futni a közeli parkba, a Margit-szigetre, vagy a Duna partra. Ezen kívül, ha van időm és energiám, lejárok a legközelebbi kondi terembe is, de ez elég ritka számba megy.
Szereti a könyvtárakat: Imádok könyvtárba járni. Nem véletlen lettem irodalom és nyelvtan tanár. Már maguknak a könyveknek is szerintem jó illatuk van, és elő venni egy-egy Shakespeare drámát sohasem időpocsékolás.
Alkalmazkodó: A diákok igényeit is figyelembe veszem, és igyekszem nem csak a száraz tananyagot elhadarni, hanem olyan feladatokat adni, ami színesebbé teszi az órákat. Ilyen például a színjátszás, amikor az osztályból kiválasztok személyeket, hogy érezzék át a szereplők helyzetét, é éljék bele magukat a szerepbe.
Nők: Örülök a szép és okos nők társaságának, de ezt nem viszem túlzásba. Megvan az egészséges önbizalmam, és nem esek túlzásokba. Nem szoktam kihasználni a női nemet.
ÉLETEM TÖRTÉNETE
Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ. Írhatsz bármit, bármilyen stílusban csak légy kreatív. MIN. 300 SZÓ.