Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
Lengyel  Félix Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
Lengyel  Félix Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
Lengyel  Félix Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
Lengyel  Félix Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
Lengyel  Félix Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
Lengyel  Félix Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
Lengyel  Félix Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
Lengyel  Félix Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
Lengyel  Félix Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
Lengyel  Félix Vote_lcapLengyel  Félix Voting_barLengyel  Félix Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

Lengyel Félix

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Lengyel Félix
I am
Lengyel Félix

Lengyel  Félix Empty
TémanyitásTárgy: Lengyel Félix   Lengyel  Félix Icon_minitimeCsüt. Ápr. 21, 2016 12:14 pm

Hello, my name is
Lengyel Félix
KOR

18
CSOPORT (osztály)

12.B
PLAY BY

Matt Lanter
TULAJDONSÁGOK

Milyen vagyok? Azt hiszem, olyan változatos. Mármint, nem egészen tudom, hogy milyen is vagyok, vagy, hogy milyen akarok lenni. Megsúgom, hogy ha nem kéne itt bővebben kifejteni a dolgokat, egyszerűen azt mondanám, hogy tökéletes vagyok! Mert lehet, hogy mások jobban néznek ki, okosabbak vagy épp erősebbek, de belőlem csak egy van. Egyetlen, tökéletes remekmű, megismételhetetlen Lengyel Félix! Fiatal koromban más akartam lenni, menőbb, aztán rájöttem, hogy baromi sok ember van, de belőlem nincs több! Én csak magamat adom minden helyzetben. Skatulyákat nem szeretnék magamra rántani, mert azt hiszem, nincs sok értelme. De azért szemléltetek egy-két példát.

Kedves, barátságos: A barátaimhoz, szeretteimhez igyekszem így viszonyulni, de vannak rossz napjaim és vannak emberek, akiket ki nem állhatok. Szóval a kedvességem változó és relatív, úgy ahogy az összes többi tulajdonságom is.

Lázadó: Cigizek, lógok az órákról és iszom is, ha épp ahhoz van kedvem, ami nem jelenti azt, hogy állandó jelleggel szembe megyek a szabályokkal. Én igen is szeretem a szabályokat, csak néha megjelenik bennem az a késztetés, ami miatt meg kell szegnem őket.

Vidám: Ha jó a kedvem sokat mosolygok, viccelődök, heccelem a többieket, amikor nem jó, olyankor szarkasztikusan szurkálódok mindenkivel. Ha nem tetszik, merj tenni ellene!

Kapcsolatok: Egyszerre tudok szeretni és gyűlölni egyetlen személyt. Nálam ez nem egy nagy dolog, de szenvedélyességem már régóta nyilvánvaló. Szociális / Antiszociális? Ez megint olyan, amire nincs válasz. Vannak emberek, akiknek szívesen vagyok a társaságában, olyanok is vannak, akiken átnézek, és persze akiket legszívesebben agyonvernék. Minden attól függ, hogy épp ki van a közelemben.

Aljas: Nem tagadom, megvan a hajlamom erre a tulajdonságra is, de az ember már csak ilyen, nem? Hisz tudjátok: „Ember, embernek farkasa.”

Vezérbika: Nem! Nem azért, mert szürke folt volnék az iskola palettáján. Ismert vagyok, sőt, hírhedt! Van, aki imád, mások akarnak, vagy csak kedvelnek és persze ott az a hatalmasra duzzadt lúzerhalmaz, akik számára az lenne a mennyország, ha rövid úton kicsapnának. De megsúgom, hogy nem fognak! Előbb mondanám kóbor tigrisnek magam, mint vezérbikának.

Nők: Szeretem a bevállalós csajokat, meg a szüzeket és a szőkéket, barnákat, vörösöket… szóval minden lányt, aki megüti a mércém. Azért a mázsás, féllábú, vak galambot csak nem kapom el röptében.

Tanulás: Nem vagyok zseni, de hülye sem. Erős közepes, (olykor pár jobb és pár rosszabb jegy is becsúszik) az átlagom, ezt leginkább annak köszönhetem, hogy nem szívesen tanulok, miután elhagyom az iskola épületét.

Bulik & szórakozás: Szeretem a jó vicceket, a mókás helyzeteket. Imádok őrültségekben fogadni, piálni és tombolni. Élvezem az életet, itt és most! Ki tudja, hogy mi lesz holnap?

Agresszió: Van bennem ebből is. Ha kell, ütök, de nem szoktam verekedést kezdeményezni. Általában nincs is szükség ilyesmire, mert a puszta jelenlétemmel is képes vagyok gerenda lenni más szemében. Egyébként türelmes lénynek tartom magam.

Sport: Az életem! Az extrám sportok szerelmese vagyok. Egyébként első osztályos korom óta kosarazok hobbiból és negyedikes korom óta kendózok. Utóbbit verseny szinten űzöm, minek köszönhetően tavaly nyáron Japánban ( Tokyo ), előtte pedig Brazíliában ( San Paolo ) tölthettem pár hetet. Mindkét helyről éremmel tértem haza. Szinte megszállottan szeretem a kendót, de a világért sem mondanék le a jó bulikról sem. Nehéz a két életvitel közt egyensúlyozni, de megoldom.

Jövőkép: Kendo edző szeretnék lenni, ez a nagy álmom, de előtte még le kell tennem pár jelentőségteljesebb érmet az asztalra. Mindent megteszek az ügy érdekében, még a bulikról és a nőkről is lemondok a versenyek előtti napokban. Minden esetre, a sport szakot célzom meg az egyetemen, aztán majd kialakul.

És a külsőm?

Barna haj, igéző kék szemek, cinkos mosoly. Magas vagyok és sportos, hála a sok edzésnek és a hobbimnak. Öltözködésem hol sportos, hol laza. Ennyi elég belőlem, nem?

ÉLETEM TÖRTÉNETE

Izzadság patakok gyöngyöznek a homlokomon, lassan már állnom is nehéz a fullasztó melegben, de azért még beviszek pár erőteljes ütést az edzés vége előtt. Szeretem azt az állapotot, mikor a test jólesően elfárad egy kiadós mozgás után, legyen az sport, munka vagy épp ágytorna. Mire véget ér a harc, már levegő után kapkodva, csapzottan szabadulok meg a felszereléstől, s veszek mély levegőket az öltözőben. Ezt meg is bánom, úgy ahogy ezelőtt már vagy ezerszer. Hiába van nyitva az ablak, erőteljes izzadságszag terjeng a légtérben. Sietősen távozom a tusolók irányába, majd nem sokkal később pontosan ugyan ilyen gyorsan száguldok át a helységen, ki az edzőterembe.
- Félix! – Máris sikongva szalad felém Tara, (hivatalos nevén Tamara) és lendületesen veti magát rám, így kénytelen vagyok a táskám ledobva elkapni őt. Nem kellemes ez így negyed órával az edzés után este fél kilenckor, de nincs mit tenni. Tami mindig is ilyen volt, amióta csak ismerem, márpedig totyogós kora óta barátok vagyunk. Hangos cuppanással nyom puszit az arcomra, lábait pedig szorosan körém kulcsolja.
- Már nagyon unatkoztam! – Csimpaszkodva duzzog, miközben én nevetve próbálom meg lerázni magamról. Az ilyen jelenetek miatt hiszik azt páran, hogy ami köztünk van, több mint barátság. Pedig nem! Jó teste van az igaz, rá is mozdulnék más körülmények között, de van pár bökkenő. Először is a szüleink jó barátok, ahogy mi is. Ebbe csúnyán belerondítana egy viszony. Másodszor őt megcsókolni, ( egyetlen egyszer történt meg egy hülye játék keretein belül ) olyan minta a testvérem csókolnám. Harmadszor pedig, ez a szépség a karomban, bár szinte még senki sem tudja, menthetetlenül leszbikus.
- Meghívlak valamire, ha leszállsz rólam! – Ez a varázsmondat mindig beválik, most is! Hurrikánszerű a lány, de épp ezt szeretem benne. Mindig feldob, és soha sem unatkozunk. A szüleink azt hiszik, amit a többi ember, hogy tökéletes pár lennénk. A csajozásban azok is vagyunk! Nála jobb szárnysegéd, aligha akad a világon.
- Sajtburger és kóla, meg az a pici pipihusi, tudod melyik. – Máris sorolja, hogy miket kér, ami ámulatba ejtő, ha figyelembe vesszük karcsú, alacsony alkatát. Hova fér bele ennyi kaja?
- Oké, de akkor gyalog megyünk, jól esik egy kis friss levegő az öltöző után. – Felkapom a táskám, és megindulok a kijárat felé, időnként megállva egy-egy köszönésre és pár szóra. Tara ma a megszokottnál is élénkebb, a haverokat mindig elbűvöli. Ilyenkor fejben azon vigyorgok, hogy a balfékek nem is sejtik, hogy egy csepp esélyük sincs.
-Cigit? – Nyújtja felém a dobozt, amint kilépünk az ajtón, de csak a fejemet rázom. Rá szoktam gyújtani, de csak ha ideges vagyok, vagy ittas. Egyébként kerülöm, nem tesz jót a sportkarrieremnek. Már így is túl lazán veszem az egészségem a többiekhez képest, de úgy vagyok vele, hogy most van itt a tombolás, a bulik és a hülyeség ideje. Majd vénségemre leszek bölcs meg környezetvédő és talán egészségmániás is.
- Hogy ment a családi beszélgetés? – Végig dumáljuk az egész utat, naná, hogy nem mondta el a szüleinek, amit már évekkel ezelőtt el kellett volna. Végül alakítok egy nagyot a Mekinél. Ahogy elhaladok az asztalok mellett, a táskámmal lesöprök az útból két másikat, amiknek a tartalma a földre hullik. Persze Tara hű barát módjára vihogni kezd.
- Bocs lányok! – Előhúzom a sármosabb mosolyom, és készségesen segítek felszedni pár vackot. Még egy guruló tampontól sem ijedek halálra, de velem ellentétben a tulajdonosa rák vörössé válik. Mire mindent összeszedünk, Tamara már a fulladás szélén áll.
- Jól szórakozol? – Kitárom az ajtót a lány előtt és grimaszolva teszem fel neki a kérdést. Látszólag imádja, mikor valamit rosszul csinálok. Mindig kiröhög, de igazából soha sem haragudtam rá ezért.
- Splinters! A nagybátyád a lehető legjobb becenevet adományozta neked! Körülötted kő-kövön nem marad! – Ismét vihog, erre már nem tudok mit mondani. Elviharzok mellette és beállok a sorba. Milyen jó a nagycsalád. Apámnak 2 testvére van, mindhárman fiúk. Faterom jól menő programozó, él, mint hal a vízben. A bátya rendőr, míg az öccse egy bisztrót üzemeltet, amit én személy szerint inkább bárnak hívnék. Mióta betöltöttem a 18-at, éjszaka is besegítek nála időnként. Csoda hogy megengedi, hiszen tavaly kicsit berúgtam és egy teljes polcnyi poharat, pár üveg piát és négy hamutálat zúztam össze egyetlen mozdulattal. Hát ezért kaptam a becenevem. Mivel alig voltam 17, nem örült a család, de végül csak kiengeszteltem őket. Ránk kerül a sor, megrendelem, amit kell, majd mindketten tálcával egyensúlyozva telepszünk le egy üres helyre. Ez is csak egy hétköznapi csütörtök este.

A hozzászólást Lengyel Félix összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 21, 2016 8:19 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Cserediák

Lechoslaw Walkowicz
I am
Lechoslaw Walkowicz

Lengyel  Félix Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lengyel Félix   Lengyel  Félix Icon_minitimeCsüt. Ápr. 21, 2016 7:42 pm

Légy üdvözölve

Üdv Félix! Köszöntelek az oldalon! Smile Nagyon szép ET-t írtál, öröm volt olvasni. Kevésszer látni ilyen hosszú, de mégis tartalmas jellemleírást, emiatt ezért minden tiszteletem a tiéd. Az ET másik része is nagyon jóra sikeredett, ezért elfogadlak. Szaladj avatart foglalni és játszani! A színezést később kapod egy admintól, és akkor rakjuk át ezt a témát is.

Vissza az elejére Go down

Lengyel Félix

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Nyári éjszakák - Félix & Lili

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Karakterek :: Bejutottak-