Tárgy: Re: Hiányzás napló Hétf. Márc. 14, 2016 10:05 am
Na jó..elég gáz, hogy én, mint főadmin írok ide először Ezer bocsánat! De anyukám kitalálta pár órája, hogy ma 11kor felhúzunk Pestre és majd csak kedden leszek ez miatt gép közelben újra. Persze a közben megoldható felfogok jönni Ha bármi kérdés van, akkor ott van Reni, de Facebookon ugyan úgy elértek.
Én olyan ügyes vagyok, hogy így a kórház után megint lebetegedtem, szerencsére semmi komoly, de nincs erőm írni, meg rossz a közérzetem meg ilyenek, szóval egy picit nem leszek.
Sziasztok! Kövi hét péntekig elvétve leszek, leginkább csak felnézni tudok majd iskolai ügyek miatt. Elnézést kérek mindenkitől, akinek tartozom valamelyik karimmal.
Nos, az elkövetkezendő héten bár lehet látni fogtok chaten néha, de írogatni reagokat nem nagyon hiszem, hogy lesz időm, mert április 30-ig zűrös időszakom lesz. De zaklatni lehet nyugodtan PM-ben, egyéb formában!
Sziasztok! Mostanában nagyon keveset voltam, tudom, mivel nem gondoltam, hogy az időm ennyire lekorlátozódik. Írnom kell a diplomám, miközben még kressz vizsgám is lesz hamarosan meg emellett még a sulis cuccok is bejönnek. Mindenkinek akinek tartozom türelmét kérem, igyekezni fogok ide is eljutni, amint kicsit több szabadidőm lesz.