Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
Czene Viktória Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
Czene Viktória Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
Czene Viktória Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
Czene Viktória Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
Czene Viktória Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
Czene Viktória Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
Czene Viktória Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
Czene Viktória Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
Czene Viktória Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
Czene Viktória Vote_lcapCzene Viktória Voting_barCzene Viktória Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

Czene Viktória

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Czene Viktória
I am
Czene Viktória

Czene Viktória Empty
TémanyitásTárgy: Czene Viktória   Czene Viktória Icon_minitimeSzomb. Márc. 19, 2016 6:48 pm

Hello, my name is
Czene Viktória Hella
KOR

27
CSOPORT (osztály)

matematika tanár
PLAY BY

Lindy Booth
TULAJDONSÁGOK

Ha a cukiságmérővel közelítesz felé, ne lepődj meg egy másodpercre sem, ha ki fog totálisan akadni. Életvidám, mindig vigyorog, alkalmasint lehet, hogy pattog is. De ne tévesszen meg a vidám, szinte gyermeki életszemlélet, borzalmas dolgokon van túl az életében. A tény, hogy szinesztéta, pedig csak megkeseríti az életét, a karrierjét pedig magasra repíti. A hangok színek, a színek számára számok, a számok pedig a mindene. Olykor hallucinál is, de papírja van róla, hogy épelméjű egyébként. Csak másként működik az emlékezés a számára, mint a legtöbb embernek. Eredetileg nem akart tanár lenni, de úgy döntött, hogy ad egy esélyt magának ebben.
Önbizalom-hiányos, de másokat az egekbe tud magasztalni, ha boldoggá teszi őket. Kissé mártíralkat, de kezd leszokni róla, mióta egyszer rémesen pórul járt. Nem a legbizalmasabb fajta, felszínesen könnyű megismerni, de kitárulkozni nem szeret. A nagymamája szerint majd egyszer változni fog ez is, mert elsőre mindenkiben a legjobbat látja. Valamint sokat idézi a nagyit.

ÉLETEM TÖRTÉNETE

Egyesével ugrálok a lépcsőfokokon a teraszon, mindegyikhez egy szótagot társítva és úgy gyakorolva amit ma az iskolában vettünk. Anyukám csak mosolyog, csak becsapódik a kapunk, amire kirohan a konyhából és becipel engem a szobámba.
- Emlékezz, kicsim, ha apa nagyon üvölt, mássz ki az ablakon és siess a rendőrségre. - szorítja meg a karomat, de látom rajta, hogy retteg, majd becsukja a szobám ajtaját, én pedig bezárom azt, ahogy megbeszéltük és a falhoz guggolok, szinte véresre rágva a szám szélét. Lehet, hogy ma lesz a napja, hogy megöli anyukámat... Apukám ugyanis... sokat iszik. Mindkettőnket szokott bántani. Üvegtörést hallok, anya felsikolt, én pedig már mászok is ki az ablakon, hogy mezítláb rohanjak végig Mezőtúr utcáin a rendőrökért.

Esik az eső, én pedig nagymamám fölé tartom az esernyőt a temetőben állva. Ma van a tizedik évforduló. Még van pár heg rajtam, de az emlék jobban fáj. El sem köszönhettem anyukámtól. Apa börtönben van, ahová való. Én pedig lassan befejezem a gimnáziumot és nem tudom mit kezdjek az életemmel... Mama derűs pillantással néz fel rám, én pedig kérdően rá.
- Vikikém... Ne a múltba nézz, túl fiatal vagy még ahhoz. Nem is a te hibád...
- De mama, lehet tudtam volna tenni valamit. Ön szerint nem kellett volna megpróbálnom legalább? - pislogok rá, majd elhúzom a számat.
- Elveszítettem a lányom, de megmaradt az unokám. Úgyhogy nem... Neked más a végzeted...

Kifújom a levegőt, ahogy megállok a terem ajtaja előtt. Első tanítási óra, élesben. Megjegyzés magamnak, kevés időt tölteni a tanáriban, mert nem bírom azt a rengeteg negatív dolgot, ami körüljárja. Amikor megtudták, hogy én nem az osztatlan tanáriképzésen voltam, hanem matematikus vagyok, aki most írja a doktoriját, kaptam pár furcsa fintort. A tanárin kívül lébecoló tanárok jobb fejeknek tűnnek. Kivéve az a magas irodalomtanár, tőle kirázott a hideg.
A tesitanár nagyon kedves volt. Meg kéne jegyeznem a nevét. De vár az óra!

Vissza az elejére Go down

Admin

Antai-Kelemen Cortez
I am
Antai-Kelemen Cortez

Czene Viktória Empty
TémanyitásTárgy: Re: Czene Viktória   Czene Viktória Icon_minitimeSzomb. Márc. 19, 2016 9:16 pm

Légy üdvözölve

Hájjáj Viktória! Az első amit elszeretnék mondani, hogy nagyon tetszik a pb-d – gondolom te is nézed a Titkok Könyvtára c. sorozatot. Very Happy Igazából nem szeretném húzni az időt, mert minden nagyon jó lett és hibát se találtam. Ügyesen bemutattad a karakteredet az első résznél, majd a történetes rublikában ezeket nem hazudtoltad meg Very Happy Most menj foglalni és játszani!

Vissza az elejére Go down
https://szentjgimi.hungarianforum.com

Czene Viktória

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Huszár Viktória

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Karakterek :: Bejutottak-