Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
AKÁ & Villő Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
AKÁ & Villő Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
AKÁ & Villő Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
AKÁ & Villő Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
AKÁ & Villő Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
AKÁ & Villő Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
AKÁ & Villő Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
AKÁ & Villő Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
AKÁ & Villő Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
AKÁ & Villő Vote_lcapAKÁ & Villő Voting_barAKÁ & Villő Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

AKÁ & Villő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Szengrődy Villő
I am
Szengrődy Villő

AKÁ & Villő Empty
TémanyitásTárgy: AKÁ & Villő   AKÁ & Villő Icon_minitimeHétf. Márc. 21, 2016 8:17 pm

Kettesben maradni kényelmetlen. Csak egy emberrel beszélni. Olyan, mintha csak egy csatorna lenne a tévén. Nincs választási lehetőség.

Összevont óra. Ki is az, aki szereti, hogy betolják egy amúgy is zsúfolt terembe, egy csomó ember közé? Valahogy nem pezsdít a gondolat, holott miután Lech kijelentette konkrétan fél Szent Johanna kereszttűzében, hogy a barátnője vagyok, egyre többen vesznek észre. Nem, most sem tudom ezt kezelni, nekem ugyebár nem megy, hogy mindenkivel váltsak egy-két szót, pedig ha lenne rá lehetőségem, Isten legyen rá a tanúm, megtenném, de így legtöbbször, csupán egy esetlen integetésre futja.
- Cortezékkel leszünk - taszít vissza a valóságba egy vékony, de annál idegesítőbben visító hang, és az azt követő zúgolódás. Mivel a matektanár beteg lett, helyettesítés lesz, de ezt csak így lehet, összevont órával, mivel gondolom, váratlanul érte a tanerőket, és nem tudtak erre kellően felkészülni, na de annyi gond legyen. Kis nyugi az amúgy is strapás napon.
A többiek persze már rég nem ennek örülnek, és azért a mosoly az én arcomon is ott bújkál, főleg mikor Kincsőre nézek. Ő odavan Zsoltiért, amit én személy szerint nem tudok mire vélni, de nem az én reszortom, hogy ítélkezzek bárki felett is. Főleg nem a legjobb barátnőm felett, aki sosem hagy egyedül, és talán jobban is örül a velem történteknek, mint én magam.
Lassan beszivárgunk a terembe, a tanár mindegyikőnket egyenként ültet le, hogy ezzel elkerülje a fennakadásokat, és mivel elég szigorú, senki nem mer ellenszegődni.
- Szengrődy meg Antai-Kelemen mellé - az az unott hang, még csak nem is tudja, mit szabadított ezzel rám. A teremben fél pillanat alatt lesz némaság, és még csak fel sem kell néznem, hogy lássam, az osztálytársaim túlnyomó többsége, hová is küld el épp. Érzem a már-már nyársaló tekinteteket, mégis saját magam is meghazudtolva, indulok el határozottan, majd egy halvány mosollyal ülök a suli ügyeletes menősráca mellé.
Innentől nyugalom lesz, a tanár átveszi a főszerepet, és a többségben rá figyelnek, csupán én pislogok ki az ablakon, mikor meghallom az ismerős nevetést. Találkozik Lechel a tekintetünk, és mikor int, én is egy szélesebb mosollyal emelem meg kicsit a kezem, csak hogy a tanárnak ne tűnjön fel, majd hajolok is a füzetem felé.
Vissza az elejére Go down

Admin

Antai-Kelemen Cortez
I am
Antai-Kelemen Cortez

AKÁ & Villő Empty
TémanyitásTárgy: Re: AKÁ & Villő   AKÁ & Villő Icon_minitimeHétf. Márc. 21, 2016 8:40 pm

Villő & Cortez

Egy pillanat alatt a teremben annyian lettünk, mint az oroszok, vagy, mint a rozmárok. Enyhén félve körülnéztem, hogy mi a jó isten történt, amikor rákellet jönnöm, hogy a drága évfolyam társaim jöttek át látogatóba. Már láttam a két rocker arcán, hogy  készülnek kizavarni – vagy inkább kiseperni – a 11/b osztályt. De aztán kiderült, hogy összevont óra lesz. Mellettem pár osztálytársam nem tetszésüket jelezve felhorkantak – páran megfordították a padjukat jelezve, hogy nem támogatják a rendszert –, de én csak arra tudtam figyelni, hogy Edina elindult a mellettem lévő üres hely felé. Abban a tíz másodpercben szerintem vagy 10 évet öregedhettem, annyira ideges lettem. Nem csak Reni miatt, hanem a saját szellemi épségem miatt is. Halottam olyan rémtörténeteket – kitől mástól, mint Zsoltitól –, hogy, aki egyszer egy órát kibír mellette az már előre fogja tudni a következő divat alapjait. De valamelyik vallás istene végül meghallotta az imáimat és a tanár szava miatt más került mellém. Furcsának tartottam először, hogy ezek a kis minta diákok milyen engedelmesen ülnek az mellé, aki mellé a tanárnő osztotta. Láttam rajta, hogy élvezi, hogy legalább a csoport 50% fegyelmezni tudja. Bezzeg mi: Zsolti úgy döntött, hogy neki nem tetszik a társa, így egyszerűen elhagyta a padját és leült a földre, a rockerek még mindig háttal ültek a táblának és Macu elkezdett japánnak tűnő szavakat mondani a vendégeknek. Ricsi bezzeg jól járt, ő mellé Lech ülhetett be.
Én oldalra biccentve elkezdtem kémlelni a mellettem ülő lányt. Valahonnan nagyon ismerős volt, de valahogy nem tudtam össze rakni a képet. Főleg mert a folyamatos jegyzetelése miatt alig láttam az arcát.
– Te komolyan írod azt amit a tanárnő mond? Lazíts, alapból se figyel nagyon, nem, hogy most mikor annyian vagyunk, mint a heringek – kicsit közelebb dőltem a lányhoz, hogy meghallja a hangomat.
Padtárs

©

Vissza az elejére Go down
https://szentjgimi.hungarianforum.com

AKÁ & Villő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Szengrődy Villő
» Villő && Ráhel
» Vidámpark Lech-Villő-Linda

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Budapest :: Szent Johanna Gimnázium :: Termek-