Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Vote_lcapReni és Virág - You're my best friends forever.. Voting_barReni és Virág - You're my best friends forever.. Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
Reni és Virág - You're my best friends forever.. Vote_lcapReni és Virág - You're my best friends forever.. Voting_barReni és Virág - You're my best friends forever.. Vote_rcap 
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

Reni és Virág - You're my best friends forever..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Bencze Virág
I am
Bencze Virág

Reni és Virág - You're my best friends forever.. Empty
TémanyitásTárgy: Reni és Virág - You're my best friends forever..   Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeKedd Márc. 29, 2016 4:25 pm

Reni & Virág

A telefonom csörgésére figyeltem fel. Leraktam a karomból a pihe-puha ágyra Benit, majd felvettem a készüléket.
- Figyelj, hagyj békén, nem is ismerlek! - kiabáltam a telefonba, abban a hitben, hogy egy mobilbetyár hívott.
Viszont nem az volt, hanem legjobb barátnőm, Reni. Megkönnyebbülten sóhajtottam fel.
- Jajj, szia! Mizu? - kérdeztem, miközben Benit le ellenőriztem. Szerencsére minden rendben volt.
Reni közben megkért, hogy menjek át, és aludjak ott. Felcsillant a szemem.
- WÁÁÁÁÁÁÁ! Persze, persze, már ott is vagyok! - raktam le a telefont, majd nekikezdtem a csomagolásnak.
A gardróbomba ugortam, és sikerült kihalásznom a kedvenc pizsamámat. Eztán egy egész esti romantikus filmet raktam be, és két csomag zsebkendőt. Fő a biztonság..
Hátizsákommal a vállamon, és Benivel az ölemben baktattam le a lépcsőn. A kisöcsémet odaadtam apukámnak, és egy "Reniéknél alszok, holnap jövök!" mondattal kiléptem a házból.
Nem lakott messze barátnőm, hamar odaértem. Csengettem, és mikor Reni ajtót nyitott a nyakába ugortam.
- Megjöttem!
Vissza az elejére Go down

Admin

Rentai Renáta
I am
Rentai Renáta

TémanyitásTárgy: Re: Reni és Virág - You're my best friends forever..   Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimePént. Ápr. 01, 2016 8:02 pm

Az ágyamon fekve olvasgattam a Rómeo & Juliát körülbelül már vagy 20. alkalommal. De teljesen képtelen voltam figyelni a szerelmi drámára és a tragédiára mely szép lassan bontakozik ki a műben...mert, erre ugyan nincs mentség, de Cortez hívását várom. Ricsivel videójáték estet tartanak, ma ezért nem jött át, megértem, mert kell a szabadság mind a kettőnknek, de azt hiszem önző vagyok, mert jobb szeretném, ha velem lenne.
Kicsit szomorkásan teszem félre a könyvecskét és veszem kézbe a fiúk szerint ősöreg mobilom és tárcsázom Virág számát. Nem fogok besavanyodottan ülni a szobám falai között, főleg úgy nem, hogy Virággal is eltölthetek egy jó csajos estét.
Miután kiderül Virág számára, hogy nem zaklató volnék a vonal ezen részén hanem Reni, máris belevágnék az ötletembe.
-Szia! Nincs semmi különös, mint gondolom tudod a fiúk mára kivettek egy szabadnapot, videójáték megy ezerrel, van kedved pizsipartyzni tesztekkel, kakaóval és mályvacukorral és pár csöpögős romantikus filmmel? - Azonnal tudom persze, hogy lenne kedve. Az ilyen csajos esték mindig annyira mókásak, helyenként sírósak, de erre néha szükség van, főleg, hogy állandóan van BFF megbeszélés is, az pedig igazán elmaradhatatlan.
Egy olyan 10 percen belül Virág meg is jelen és a nyakamba ugrik, elnevetem magam és megölelem.
-Olyan jó, hogy átjöttél. - Vigyorgok és lányosan ugrálok, amit persze apu a nappaliból furcsán figyel végig.
Integettem neki és felrángattam Virágot magammal a szobámba. becsuktam az ajtót és lehuppantam az egyik babzsák fotelemre.
-Komoly problémával állunk szemben, azt hiszem...önző vagyok. - Fújtam ki a levegőt, mint aki a világ legnagyobb terhétől szabadult meg most. Ha Kinga ezt hallotta volna..szerintem kinevetett volna egy gúnyos Kingás kacajjal és lesajnálóan lépni is a témán túl, naná, Kinga már csak ilyen. De pont ezért hívtam Virágot és nem Kingát, persze mind a kettejüket egyenlően szeretem, csak Virággal lehet beszélgetni a "nagyon komoly" problémáimról míg Kingával nem lehet.

Bencze Virág
I am
Bencze Virág

TémanyitásTárgy: Re: Reni és Virág - You're my best friends forever..   Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeVas. Ápr. 03, 2016 6:35 pm

Reni & Virág

Összezártam szorosan lábaimat, majd kihúztam magam, mikor megláttam Reni apukáját. Majd katonásan a homlokomhoz raktam kezem.
- Üdvözletem uram! - köszöntöm mély, férfias hangon.
Reni máris felvitt szobájába, az egyik babzsák fotelére leültem.
- Hogy juthat ilyen eszedbe? Csak aggódsz... meg hiányzik.. meg kivagy idegileg.. és ölni tudnál érte,.. Jézusom, én is az vagyok! - kapok a szívemhez.
Ricsi Cortezzel tart játékestet, ezért is nem volt velem. Oké, megértem, hogy nekik, fiúknak is kell kikapcsolódni, de rossz azért nélkülük lenni. De ezért is jöttem át.
- Na de ne siránkozzunk! Nézd hoztam néhány magazint - veszem ki a táskámból az újságadagot, majd az egyikbe belelapozva megmutattam neki.
- Milyen a kapcsolatotok a legjobb barátnőddel? Uhh, ez jó. Először is kérdezlek téged. Mi a legjobb barátnőd kedvenc színe?

Admin

Rentai Renáta
I am
Rentai Renáta

TémanyitásTárgy: Re: Reni és Virág - You're my best friends forever..   Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeVas. Ápr. 10, 2016 6:06 pm

Elnevettem magam mikor Virág csak úgy szalutálni kezdett apának. Persze apa vette a viccet és szintén szalutált. a szüleim szeretik Virágot, bár nincs olyan, aki ne szeretné, annyira ártatlan, vicces és aranyos. A szobába érve aztán alig vártam pár percet máris előhozakodtam a legnagyobb dilemmával, amivel csak küzdeni lehet, avagy önző barátnő vagyok vagy sem?
-Lássuk be Virág, a suli két legmenőbb sráca a miénk..mindenki őket akarja, és naná, hogyha nincs velem akkor összeszorul a torkom.. - Hát igen, ha lehetne minden percet vele töltenék, de nem akarom megfojtani, kell neki is szabadság, meg hát Ricsi a legjobb barátja, egy kisebb esti fiús parti a játék konzolok előtt nem tragédia.
-Virág, nálad mindig van egy magazin. - nevetem el magam, de máris törökülésben leültem az ágyra, készen arra, hogy átlapozgassuk és minden buta tini tesztet kitöltögessünk. Ez már szinte kötelező programmá vált minden csajos este alkalmával. Közben érkezett egy SMS-em Corteztől hogy hogy érzem magam, válaszoltam, hogy virággal teszt kitöltésekkel ütjük el az időt, azt írta majd felhív ha befejezték a játékot.
-Ez könnyű, minden olyan, ami rikít, kitűnik a tömegből és aranyos. - Vigyorogtam elmés válaszomon. Mostanság Virág már csak ilyen, egy igazi hippi lány teli színekkel, vicces és aranyos.
-Következő kérdés? - Vártam a következőt.

Bencze Virág
I am
Bencze Virág

TémanyitásTárgy: Re: Reni és Virág - You're my best friends forever..   Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitimeHétf. Ápr. 11, 2016 6:18 pm

Reni & Virág

Most így belegondolva, mikor még nem volt pasink kik is voltunk mi? A dilis Virág és a könyvmoly Reni. Viszont azért sok baráttal. Nem mondom hogy a legnépszerűbbek, de azért meg volt nekünk a kis körünk. Most meg? Minden lány utál minket, de azért jönnek a társaságunkba, a fiúk meg haverkodnak velünk. Ugye mennyit változtat, hogy ki is lesz a barátod?
- Hát igen. De muszáj nekik is együtt lenniük, hisz legjobb barátok.. Na, erről nem óhajtok beszélni. Kingáról tudsz valamit, rég beszéltem vele...
Na igen. Kinga. Hármasunk harmadik tagja. Aki néha eléggé megbánt. De szeretem. Mert ilyen és kész. Senki se bánthatja őt, vár ahogy én látom megvédi magát nagyon.
- De ügyi vagy, igaz mindegyik! Nos következő kérdés.. Mióta ismered? - mondom a következő kérdést.
Pfuhh, ezt még én se tudom, pedig a fontos dolgokat megjegyzem mindig. Szeptembeeer 1?

I am
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Reni és Virág - You're my best friends forever..   Reni és Virág - You're my best friends forever.. Icon_minitime

Reni és Virág - You're my best friends forever..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Bencze Virág
» Bencze Virág
» Cortez & Reni - Gomba közbelép
» Effi & Reni - Gyorsan rájöttél

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Budapest :: Külváros :: Rentai otthon-