Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
Hamvas Ábel Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
Hamvas Ábel Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
Hamvas Ábel Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
Hamvas Ábel Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
Hamvas Ábel Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
Hamvas Ábel Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
Hamvas Ábel Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
Hamvas Ábel Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
Hamvas Ábel Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
Hamvas Ábel Vote_lcapHamvas Ábel Voting_barHamvas Ábel Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

Hamvas Ábel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Hamvas Ábel
I am
Hamvas Ábel

Hamvas Ábel Empty
TémanyitásTárgy: Hamvas Ábel   Hamvas Ábel Icon_minitimeSzer. Ápr. 06, 2016 10:18 pm

Hello, my name is
Hamvas Ábel
KOR

18
CSOPORT (osztály)

12/A
PLAY BY

Troye Sivan
TULAJDONSÁGOK

A kedvenc dolgom magamon az orr piercingem, anya teljesen kiakadt, mikor meglátta, de ehhez képest könnyen megbarátkozott vele. Nem tudom magam elképzelni nélküle, hiába nem olyan régóta tartozik hozzám.
Legnehezebben a kezeimet tudom elfogadni, satnyák és vékonyak, néha túl kisfiúsnak érzem magam miattuk, de kezdek megbarátkozni velük, a pszichológusom azt mondta csak pozitív dolgokat mondjak magamról, vagy fogjam be, de ez már nem jött össze. Szóval a lényeg, hogy még teljesen nem vagyok elégedett a karjaimmal, meg a lábaimmal.
A hajam meg én elvagyunk, már ha nem próbálom meg magamnak levágni, de annyira felszabadító érzés megszabadulni a göndör fürtöktől, hogy néha muszáj megpróbálkoznom. Egyébként kifejezetten tetszik a hajamban, hogy göndör.
A mozgásom egy kicsit össze szedetlen, ami azt hiszem elég jól illik hozzám, nem vagyok azaz atlétikus fajta. Nagyon örülök én, ha kikászálódok az ágyból, hogy lekapcsoljam a villanyt, mielőtt lefekszem. Nem tagadom, elég sokszor alszom így feloltott villany mellet.
Ehhez képest az agyam eléggé pörög, legalábbis legtöbbször. Aztán hirtelen visszaesem, és szükségem van az én kis saját zugomra matcha teával, meg a laptopommal. Borzalmasan le tud fárasztani a tömeg, így próbálom kerülni.
Talán a legnagyobb "titkom" (még jó hogy a kezemen hordom), hogy a körömfestés a mániámmá vált, és nem akarok hallani a gender rolesokról. Különben is, ez lett a harci festésem.  Plusz szerintem egyezzünk meg, hogy pizza rolls jobb, mint a gender roles.

ÉLETEM TÖRTÉNETE

Ökölbe szorítom a kezemet, érzem, hogy izzadságtól nedves a tenyerem. Óvatosan tolom hátra a székemet, majd elrugaszkodom az asztalhoz, hogy a pódiumhoz léphessek. Egy hideg kéz vándorol fel a hátamon, Balázs biztatóan rám mosolyog. Még mindig annyira hihetetlen számomra, hogy ennyire fel tud oldódni, mikor ki kell állnia a tömeg elé. Az a sok gátlásosság, - amit talán csak én látok rajta, már annyira profivá vált az ilyenek elkendőzésében - eltűnik. Játszi könnyedséggel fel tudna pattanni, át venni a mikrofont, még ha fogalma sincs a témáról, láttam már forrást bekamuzni. Ehhez én túl őszinte vagyok, talán nem ez a legmegfelelőbb pálya nekem.
Az ilyen gyengéd érintésre automatikusan le szeretnék hajolni egy apró csókra, de a tömeg, a helyszín miatt ez meg sem fordul a fejemben. Helyette csak megszorítóm a kézfejét. Olyan furcsán nem illik ide ez a kézszorítás, de nem akarom tovább váratni a bírókat... plusz a tömeget.
Egy apró botlás még belefér, hiába csorbít a büszkeségemen, és néhány dobhártyán a mikrofon hangja. Az egyik szervező elitélettel vegyes fáradt tekintettel méreget, miközben feláll, oda sántikál a mikrofonhoz és feljebb húzza. Angolul közli velem, hogy jobb lenne ezt nem megismételni, mert kurva drága a mikrofon. Mindent lehet hallani. Ha ezek után volt esélyem azzal a kevés tudásommal az USA kormányáról meggyőzni magamnak a közönséget, hogy Obamának miért kellene egy konzervatív bírót választania a Supreme Courtba. Az én témám a feminizmus, LGBTQ+ gondok, állatvédő nem tudom mik, meg néha a vegánság, de ilyenekre egyáltalán nem készültem fel. Hiába olvastam utána abban a jó tíz percnyi szünetben a dolognak. Segítség kérően nyújtogatom a fejem, hogy elkapjam Balázst, ahogy éppen rám kacsint. Csak ekkor esik le, hogy van egy hotelszobánk, kettesben. Ja, papír vékony falakkal te hülye.
Lehunyom a szemem, mélyen beszívom a levegőt, a tekintetemet pedig a pontosan előttem ülő bíróra irányítom. Elkezdek beszélni, először csak botladoznak a szavak a számból, mint egy járni tanuló kisgyereknek. Majd lassan bele jövök, megtalálom a tökéletes álláspontot, amivel úgy gondolom, hogy nyerhetünk, mert tulajdonképpen Obamának nincs esélye nem konzervatív bírót jelölni. Erre próbálom építeni az egész beszédemet. Felemelkedik egy vékony, apró lány a helyéről. Valahogy mindig annyi kérdése van, de mégsem hallottam még egyszer sem beszélni. Van egy halvány esély, hogy a kérdése elfogadásával, úgy ahogy van tönkre vágom az egész eddigi szövegelésem, de számomra sokkal érdekesebb a kérdezős dolog a vitában.
És úgy volt, biztos vagyok benne, hogy miattam vesztettük el a vitát.

Vissza az elejére Go down

Admin

Rentai Renáta
I am
Rentai Renáta

Hamvas Ábel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hamvas Ábel   Hamvas Ábel Icon_minitimeCsüt. Ápr. 07, 2016 6:11 am

Légy üdvözölve

Szia Ábel! Very Happy
Tetszett a jellem leírásod és az előtörtèneted. Smile Mindkettőből megismerhetjük a karaktered világát, érzéseit. Smile A karakterlapodat szépen kitöltötted, hibát nem leltem benne. Very Happy ( végre 12.-esek száma nőtt Very Happy ) Ha már avatarfoglalóztál csak jàtéktér maradt hátra. Very Happy Elfogadlak Smile Köszöntelek köztünk! Wink Very Happy

Vissza az elejére Go down

Hamvas Ábel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Balázs & Ábel
» Róza & Ábel - SHOPPING!
» Noel & Ábel - Vitaszakkör toborzás

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Karakterek :: Bejutottak-