Tárgy: Játékostárs kereső Vas. Nov. 15, 2015 10:33 am
Játékostárs kereső
Hello-bello Ha nincsen kivel játszanod csak írj ide és valaki biztosan fog jelentkezni. De te is figyeld az eddigi hozzászólásokat talán találsz egy neked megfelelőt.
Sziasztok, én is beállnék a sorba :3 Bárkivel, bárhol, bármit szívesen játszok és csak egy pm az ára ^^ Ha az előttem lévők még nem akadtak játékostársra akkor ők is dobhatnak egy pm-et
Mivel nem tudom, hogy a felettem írók közül kiknek aktuális még a kiírása, azért én is beírok ide, de ha közülük akad bárki, aki szintén összefutna a kisasszonnyal, az nyugodtan zaklasson pm-mel. Meg azok is, akik nem írtak még ide. xD
Amit fel tudok ajánlani: egy jellemileg kissé fiús, energikus, lelkes leányzóról van szó, aki bár sportok terén kifejezetten jó, a tanulás nem az erőssége. Kifejezetten makacs, ami az idegesítő határait súrolja, de azért nem egy elveszett eset. A 10.B osztályába jár, "ikertestvérével" Balázzsal együtt, és... azt hiszem ennyi bőven elég a rövid bemutatózásból. xD
Tehát bárkinek bármi ötlete van, vagy csak megtetszett a karakter nyugodtan írjon!
Csak én vagyok ilyen fura, vagy nektek is van kedvetek egy olyan játékhoz, ahol többen is játszanánk? Mondjuk egy tanulmányi kirándulás vagy valami ilyesmi? Valamelyik tanárnak nincs kedve? (Végső esetben Máday-val is lehet, de azért az...) Na, naaa? *-*
Pm-ben várom a lelkes jelentkezőket.
update: Vannak tanárok!!! Gyertek
Akik eddig jönnek: én (Kit akartok Lechet vagy Máday-t?) Szengrődy Villő Horváth Luca Bogdán Gergő (tanár) Szebeni Endre (tanár) Nagy Léda Odett Camilla Macario
A hozzászólást Lechoslaw Walkowicz összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 20, 2016 10:08 am-kor.
Különc matektanárnő játékpajtit keres, egy darabot! Egy PM-be kerülök csak!
Elkelt!
I am
Gaál Andor
Tárgy: Re: Játékostárs kereső Vas. Márc. 20, 2016 3:10 am
Gaál tanúr úr megavatása alkalmából keresnék játékospartnert. A diákokat előre figyelmeztetném, hogy nem vagyok egy kedves ember, a tanárokat pedig arra, hogy nem vagyok egy nyitott könyv. (De ez senkit se riasszon el... nagyon.)
Cserediák
I am
Lechoslaw Walkowicz
Tárgy: Re: Játékostárs kereső Hétf. Márc. 21, 2016 12:01 am
Hello, hello!
Továbbra is várok mindenkit a tanulmányi kirándulásra! Ha jönni szeretnél, írhatsz pm-t, de sokszor chaten is megtalálsz. Kedd estig lehet jelentkezni, siessetek, és legyetek sokan.
Akik eddig jönnek: én Szengrődy Villő Horváth Luca Bogdán Gergő (tanár) Szebeni Endre (tanár) Nagy Léda Odett Camilla Macario Dammak Mirella Horváth Noel
Talán: Gaál Andor (tanár)
A hozzászólást Lechoslaw Walkowicz összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 22, 2016 4:20 pm-kor.
Hello mindenki! Aki szeretne játszani egy kissé visszahúzódó lánnyal dobjon meg egy pm- mel és kezdhetjük is. Lehetsz akár fiú vagy lány, nem számít. Kezdőt is szívesen vállalok.