Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Vote_lcaplove is friendship set on fire - Alexa&Adrián Voting_barlove is friendship set on fire - Alexa&Adrián Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Vote_lcaplove is friendship set on fire - Alexa&Adrián Voting_barlove is friendship set on fire - Alexa&Adrián Vote_rcap 
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

love is friendship set on fire - Alexa&Adrián

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Lantos Adrián
I am
Lantos Adrián

love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Empty
TémanyitásTárgy: love is friendship set on fire - Alexa&Adrián   love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeHétf. Márc. 21, 2016 3:44 pm

Alexa & Adrián

Fáradtan ásítok egyet az irodaházból kilépve. Ma már négy kávét megittam, de mintha semmi sem lenne elég, amikor az embernek két üzleti és egy tervezői megbeszélése van. Az órámra pillantok, hogy van-e még elég időm hazaszaladni átöltözni, de nem... nincs. Gondolom, hogy Alexa is legalább olyan fitt mentálisan, mint én. Pontosan ezért készültem ma olyannal, amivel legalább jól is lakunk és a szép időnek hála még mozoghatunk is. Avagy gyorskaja (vagy lassú) az én kontómra és séta. Tudom, hogy mennyit küzd és mi mindenen van túl, hogy ott legyen ahol. Éppen ezért érzem azt, hogy adnom kell neki vissza. Főleg azért, amit a testvéreimért megtesz nap, mint nap. Nélküle nem menne. Nem is értem a pojáca exét, hogy miért mentek szét, amikor a főnyeremény volt a markában.
A metró lépcsőkorlátjának támaszkodva várom, hogy felbukkanjon az égi tünemény. Szerintem egy millió emberből is könnyedén kiszúrnám őt. Felpillant rám, én pedig szélesen elvigyorodom és megvárom őt.
- Hölgyem! Csatlakozna hozzám egy egészségtelen táplálékra, majd egy kellemes sétára? - kérdezem, de csak hogy utána meghajolhassak úriasan előtte és ha nincs ellenére, akkor tartom a karom, hogy belém karolhasson.
- Milyen napod volt? - nézek rá. Ha másnak tenném fel a kérdést, akkor a válasz csak elsuhanna a fülem mellett, de nem... Tényleg érdekel, hogy a Szent Johanna Gimnázium ma milyen csodákkal állt elő.

blood on my name • remélem tetszik *-* •
Vissza az elejére Go down

Takács Alexa
I am
Takács Alexa

love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Empty
TémanyitásTárgy: Re: love is friendship set on fire - Alexa&Adrián   love is friendship set on fire - Alexa&Adrián Icon_minitimeHétf. Márc. 21, 2016 6:16 pm

Egy ilyen hosszú és fárasztó nap után jót fog tenni Adrián társasága. Ő mindig olyan vidám és a jókedvét mindig sikerül rám is átragasztania. Annyira fantasztikus srác és olyan boldog vagyok, hogy a barátomnak tudhatom. Mégis néha annyira fáj, hogy nincs közöttünk ennél több. Amióta rádöbbentem, hogy nekem ő kell nem is tudok más férfira nézni. Szükségem van rá és olyan nehéz megállni, hogy el ne mondjam neki az igazat. Félek attól, hogy ő nem így érez és akkor tönkre menne minden. Abba pedig belebolondulnék. Nem tehetem tönkre a barátságunkat. Így muszáj beérnem ennyivel.
Egyszer a távoli jövőben biztosan el fogom neki árulni, mert nem fogom tudni a végtelenségig magamban tartani. De most még nem lehet, gondolnom kell rá is és a húgaira is. Szükségük van rám.
Megáll a metró, majd nyílik az ajtó és kiszállok. Tekintetemmel Adriánt keresem és amikor megpillantom nagyot dobban a szívem. Legszívesebben csak állnék ott és nézném, de elég hülye szitu lenne. Ahogy elindulok felé arcomra akaratlanul is egy széles mosoly kúszik. Nem tehetek róla, de ilyen hatással van rám. A közelében csak mosolyogni tudok, olyan mint a drog, mellette nem számít milyen fáradt voltam eddig, rögtön felpörgök. Csak ne lenne az egész ilyen bonyolult.
- Ezer örömmel uram – felelem komoly arckifejezéssel. Meghajlására egy pukedlivel válaszolok, majd belekarolok és elindulunk.
- Csak a szokásos, a gyerekek egyre elevenebbek és alig figyelnek rám. Nagyon nehéz nekik bármit is megtanítani úgy, hogy nem figyelnek az emberre. A kilencedikesekkel ma írattam dolgozatot és valami eszméletlen, hogy mennyi egyest kell kiosztanom, mert nem érdekli őket a tanulás. Sőt azt tudom mondani, hogy vannak azok a tanulok akik semmit sem tudnak és vannak akik mindent. A köztes rész pedig hiányzik. Nem tudom mivel tudnám őket ösztönözni, hogy tanuljanak. Mikor a telefonjukon és a videojátékokon kívül semmi nem érdekli őket – kicsit hosszúra sikeredett a beszámolom, de ahogy Adriánt elnézem, nem bánja.
- Na és neked milyen napod volt? – fordulok felé érdeklődve.
Vissza az elejére Go down

love is friendship set on fire - Alexa&Adrián

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Lantos Adrián
» Takács Alexa
» Varga Alexa
» halt and catch fire

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Budapest :: Belváros-