Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
Horváth Luca Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
Horváth Luca Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
Horváth Luca Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
Horváth Luca Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
Horváth Luca Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
Horváth Luca Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
Horváth Luca Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
Horváth Luca Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
Horváth Luca Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
Horváth Luca Vote_lcapHorváth Luca Voting_barHorváth Luca Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

Horváth Luca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Horváth Luca
I am
Horváth Luca

Horváth Luca Empty
TémanyitásTárgy: Horváth Luca   Horváth Luca Icon_minitimeSzomb. Márc. 12, 2016 6:54 pm

Hello, my name is
Horváth Luca
17

Diák (11.A)

Elle Fanning

TULAJDONSÁGOK

Naiv. Túlságosan tapasztalatlan és hiszékeny. Mindenkiben könnyen megbízik és soha nem gondol olyanra, hogy rajta fog csattanni az ostor majd. Aztán persze átverik, kihasználják és ő nem tanul ezekből a dolgokból. Sokszor e dolgok miatt kerül bajba és hanem tud kimászni egyedül belőle, ki kell hogy mentsék. Az utóbbi többet előforduló jelenség.
Jószívű. Mindenkinek szeretne segíteni, fontosabbak számára mások érzései mint a sajátja. Nem tudja elviselni ha valaki szomorú körülötte, mindent belead, hogy felvidítsa, persze csak ha az a valaki megengedi. Szeret adni. Gyakran jószívűsége válik gyenge pontjává. Sokan kihasználják.
Kamasz. Őrülten kiütött rajta a kamaszkor, egyfolytában züllik és iszik a barátaival. Ennek eredményeként igen pimasz lett, szüleit teljesen félretette, nem hallgatott rájuk. Az iskolával is elég keveset foglalkozik, de nem bukik meg semmiből, az biztos. És az is biztos, hogy ez az utolsó éve, nem fejezi be a középiskolát, mivel a züllés eredményeként teherbe esett. Talán ebből majd tanul?
Álmodozó. Szeret elmerülni saját kis álomvilágában. Menekül minden korlátozás elől ha lehet, legszívesebben végig álmodozna egész életén át, de valószínűleg ez csak jelenlegi állapot, sokszor mondták már neki, hogy ki fogja nőni. Ha nem, akkor nagyobb problémái is lehetnek ebből a dologból.
Vidám. Mindezek ellenére szinte mindig vidám, ha kell, ha nem akkor is mosolyog. Próbál mindenhez pozitívan hozzáállni, igyekszik megvédeni és kiharcolni saját véleményét is, de mivel fiatal és legtöbbször idősebbek köreiben mozog, nehéz elérnie ezt.

ÉLETEM TÖRTÉNETE

Dühösen indultam neki az éjszakába. Mostanában túl sok a gond a párkapcsolatomban, nem vagyok benne biztos, hogy ez sokáig fog így menni. Egyedül vagyok. A telefonomat magam elé tartva nézegetem a telefonszámokat, hogy kit is hívhatnék fel, aki talál segít enyhíteni a bánatomat. Igazából talán annyira még sem vagyok bánatos, csak csalódott... a kettő nem ugyan az, azt hiszem. Felöltöztem a magam érdekes és különleges stílusában, egy egyszerű kis ruhácskát vettem fel, amin aprócska virágok terültek el itt-ott. A fekete bőrkabát igazán jól illik ehhez a ruhához, csak mondjuk a tornacsuka nem biztosan. Mindig is utáltam a magassarkúkat. Soha nem láttam értelmét.
Fázom. Telefonomon egyetlen nevet bámulok már vagy tíz perce. Felhívjam, ne hívjam? A barátom bátyja, Dániel az. Mostanság sokat dumáltunk és azt hiszem, egészen jól megértjük egymást ahhoz képest, hogy hallottam róla már sok-sok pletykát. Nem hiszem el mindet. Ameddig nem látom magam, nem tapasztalom meg a saját bőrömön, azt hiszem nem hiszem el. Megnyomtam a hívás gombot, fülemhez emeltem a telefont. Csak ne legyen otthon! Gondoltam, majd beleszólt a telefonba.
-Öööm. Szia Dani! Luca vagyok. Merre vagy? Gondoltam csatlakoznék, ha nem bánod... - Dünnyögtem, de gyorsan elszállt a bátortalanságom, hiszen megmondta, hogy hová menjek, mert egyedül van és nem bánja. Letettem a telefont, de utána még pár percig álltam egy helyben, de végül elmosolyodtam és egy ugrással el is indultam. Nem voltam túl messze, szerencsére. Benyitottam a kocsmába, ami igazából egy hotel alatti hangulatos kis hely volt. Meg is lepődtem, hogy Dani ilyen helyen van. Körülnéztem, de nem kellett sokáig keresni, elég feltűnő jelenség. Levetettem a kabátom, itt kellemes idő volt bent. Odasétáltam hozzá.
-Wow! Nem semmi csaj vagy te, tudod ugye? Irigy vagyok az öcsémre. - Elpirultam szavaira, de arrébb ült és megütögette maga mellett a helyet, és én miután letettem a kabátom, le is ültem mellé. Picit elbizonytalanodtam, hiszen olyan jó pasi! Nem is szabad ilyenre gondolnom... az öccsével járok, istenem. - Mit iszol pici? - Kérdésére azonnal azt válaszoltam, hogy amit ő. Erre elnevette magát, megkérdezte, hogy biztos vagyok e benne, majd bólintottam és hozatott nekem egyet belőle. Jó erős ital volt, de megiszogattam lassan. Csak megeredt a szavam a végére, sokat hülyültünk, de még többet ittunk. A végén már teljesen kész voltam. Annyira, hogy megengedtem, hogy felvigyen a szobájába. Ami már akkor is furcsa lehetett volna nekem, hogy van saját hotelszobája. Érdekes. De nem érdekelt. Hagytam, hogy megtörténjen. Élveztem. Jó volt, jobb, mint eddig bármikor. Még így, részegen is tudta a dolgát. Csak figyelmetlenek voltunk, amiben mindketten hibásak vagyunk...

Három héttel később már ideges voltam. Túlzottan ideges. Danival megbeszéltem egy találkozót iskola utánra, amibe nem nagyon akart belemenni az öccse miatt, de mondtam neki, hogy nincs kifogás ellene. Már hamarabb ott voltam, sétálgattam oda-vissza, a körmömet rágtam. Aztán megjött. Én pedig könnyekbe törtem ki, de nem léptem oda hozzá.
-Terhes vagyok. Tőled. - Hajtogattam, többször egymás után. Az öccsével még nem is voltam együtt, azóta pedig senki mással sem. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez pont velem történt meg... azt sem tudom, mi tévő legyek. Még nem készültem fel rá. Ott hagytam, elrohantam. Nem szerettem volna látni, most inkább egyedül lennék. Még a szüleimnek sem tudom, hogyan fogom elmondani. Ez egyszerűen nem lehet valós. Nem történhet meg velem... nem lehet...

Vissza az elejére Go down

Admin

Antai-Kelemen Cortez
I am
Antai-Kelemen Cortez

Horváth Luca Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horváth Luca   Horváth Luca Icon_minitimeVas. Márc. 13, 2016 10:02 am

Légy üdvözölve

Már rengetegszer átolvastam az ET-det mielőtt még kész lettél, mert egyszerűen nagyon érdekelt a karakter. Nem is tudom, hogy az ő canon hírdetését miért nem írtam meg. A pb választáson igen meglepődtem, a kis szőkeségből nem tudom kinézni, hogy terhes. De véleményem szerint így sokkal jobb Very Happy A történet nagyon tetszett és remélem az apuka is nemsokára megjön az oldalra. Most menj foglalni és játszani!

Vissza az elejére Go down
https://szentjgimi.hungarianforum.com

Horváth Luca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Horváth N.
» Horváth Lilla
» Horváth Krisztián
» Luca & Róza
» Noel && Luca - kocsikázás

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Karakterek :: Bejutottak-