Élj a mának

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Statisztika
Lányok ~ 41
Fiúk ~ 24
Diákok ~ 48
Tanárok ~ 12
Kívülállók ~ 6
Cserediákok ~ 5
Facebook csoport
Legutóbbi témák
» Colors of Seattle
Horváth Lilla Icon_minitimeby Vendég Szomb. Szept. 16, 2017 5:08 pm

» Harcra fel!
Horváth Lilla Icon_minitimeby Vendég Szomb. Okt. 15, 2016 8:14 pm

» Avatárfoglaló
Horváth Lilla Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:07 pm

» Elkészültem
Horváth Lilla Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 1:03 pm

» Szabó Éva elötörije
Horváth Lilla Icon_minitimeby Szabó Éva Csüt. Okt. 13, 2016 12:11 am

» iZombie frpg
Horváth Lilla Icon_minitimeby Vendég Hétf. Júl. 04, 2016 10:06 am

» Obsession FRPG
Horváth Lilla Icon_minitimeby Orczy Ludovika Szomb. Júl. 02, 2016 7:49 am

» Chicago FRPG
Horváth Lilla Icon_minitimeby Rentai Renáta Csüt. Jún. 16, 2016 7:22 am

» Nagy Zsolt
Horváth Lilla Icon_minitimeby Nagy Zsolt Pént. Május 20, 2016 5:29 pm

Top posters
Horváth Noel
Horváth Lilla Vote_lcapHorváth Lilla Voting_barHorváth Lilla Vote_rcap 
Lechoslaw Walkowicz
Nagy Léda Odett
Palásti Róza
Antai-Kelemen Cortez
Rentai Renáta
Egri Gábor
Katona Bence
Podlovics Madlén Édua
Molnár Rózsa
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (108 fő) Szomb. Okt. 05, 2024 3:59 pm-kor volt itt.

Megosztás

Horváth Lilla

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Horváth Lilla
I am
Horváth Lilla

Horváth Lilla Empty
TémanyitásTárgy: Horváth Lilla   Horváth Lilla Icon_minitimeKedd Márc. 22, 2016 9:53 pm

Hello, my name is
Horváth Lilla
KOR

22
CSOPORT

kívülálló
PLAY BY

Dakota Fanning
TULAJDONSÁGOK

A Horváth család legidősebb gyermeke. Ugyan már nem otthon él – pár haverjával szerzett magának egy albérletet – de azért elég szoros kapcsolatot ápol a hazaiakkal, egyrészt ugye az ingyen kaja miatt, másrészt pedig imádja a szüleit és kistestvéreit. Amúgy hozzá hasonló bölcsész lófaszokat bármelyik múzeumkertben összekukázhatsz magadnak, tényleg nem nagy szám a csaj. Volt gimnáziumában még visszafogott, tisztességes, ámde okos gyerekként emlékeznek rá, az igazsághoz viszont közelebb áll, hogy már akkor is jól értett ahhoz, hogyan ússzon meg mindenféle szart, amibe belekeveredik, közben meg elég jó jegyei is voltak, nem a legjobbak, de az egyik budapesti egyetem bölcsészkarára csak bejuttatták. Azóta a negyedik évét tapossa az elvileg három éves képzésen, de véleménye szerint semmivel sincs elkésve.
Jövőjét tekintve viszonylag ambiciózusnak tekinti magát, pedig nem tett sokkal többet boldogulása érdekében annál, minthogy időről időre akasztott valami diákmunkát magának, azon kívül meg valószínűleg – de meg nem erősíthetően – összefeküdt pár HÖK-össel, most már franc se tudja, miért, de az tény, hogy az egyes kérvényeit és pályázatait kiemelt gonddal kezelik. Szabadszájú kis szőke feminista, aki szeret közel kerülni mindenféle underground kulturális körökhöz; legyen szó Vida Vira Konfekciójáról, vagy a Skeemers szintű zenekarok tagjainak lakásáról, betéve ismeri mindet.

ÉLETEM TÖRTÉNETE

- Amúgy a GTA mintájára lehetne csinálni egy stratégiai akciójátékot Budapest valós helyszínein, ami arról szólna, hogy minél nagyobb területet kell elfoglalni lomtalanításkor. Meglennének az egységeid, kocsik stb. És unlockolhatnál bónuszkerületeket, mint a Rózsadomb. Az elején elindulsz egyszerű lomizóként, legyőződ a rivális bandákat. És a végén valaki egy törött sörösüveget sem fog tudni kidobni Budapesten úgy, hogy az ne a tiéd legyen. – mindezt egy Iphone 5C repedt kijelzőjén olvasta le Instagram-ról, Ferihegy és a Keleti között az IC-n. Pécsről jöttünk, és szard már le, mi dolgunk volt ott. Doxa szarrá vihogta magát, nekem már nem maradt kedvem röhögni, miután úgy fél órája megvágtak tízezerre, mert lebuktam, hogy a vécében cigiztem. Hát a fene se számított rá, mikor Diákhitel2-t igényelt, hogy erre megy majd el a pénz.
Na, mindegy. Egy óra múlva értünk a Deákra, mert előtte még be kellett ugrani a Burger King-be, mert ezek a gyökerek nem fanyalodnak olyan sátáni teremtményre, minthogy Pizza King. Mínusz tíznél jártam, gondolhatod, hogy nem kértem semmit, csakhogy aztán Döme krumpliját bűntudatos képpel lelejmolhassam.
Szóval odaértünk az M2-essel a Deákra, nálunk az összes cucc, kezdve a Vasarely plakátokkal, amiket Pécsett akasztottunk, a vörösboros kólával töltött kulacsokon át, egész a telepakolt túrahátizsákokig, a kibaszott vidéki turista benyomást csak akkor sikerült lerázni, mikor a metrólépcső jobb oldalán álltunk meg, akkor mintha a pesti nép - már aki ott volt, már akit érdekelt – egyszeriben fellélegzett volna. Na, nézzétek, helyi hülyék, semmi gond.
Javaslat tétetett és ugyan többízben elutasíttatott, de aztán mégis az Ördög Katlanba ültünk be, pedig megint tömve volt gimisekkel, vagy láncos, szakadt farmeres kopaszokkal, és bármerre léptél, szar és hónalj szag fogadott, mint akármikor máskor is. Tehát érted, trágya a hely, de a Döme és Doxa féle wannabe művész lófaszok nem annyira érzékenyek még az igénytelen bebaszásra, hogy betegyék a lábukat az Anker-be, vagy hát a picsába, akár az Aurorába! Fogadjunk, azt se tudod, mi az az Aurora. Oké, nem érdekes, nem erről akartam beszélni, hanem ugye ott vagyunk, hulla fáradtan az egész napos utazás után, félrészegen a benyakalt vadászoktól és söröktől, szar zene szól, kinn még világos van, aztán egyszer csak csörög a telefonom. Anya számát írta ki, úgyhogy csak ötödik újra hívásra vettem fel. A vonal túl felén a húgom beszélt. Suttogott valamit. Én hangos mi a fasszal reagáltam.
Na és azóta keresek valami olcsóbb abortusz orvost, aki egy havi diákhitelért hajlandó lenne kikaparni azt a szerencsétlent.

Vissza az elejére Go down

Szalai Gellért
I am
Szalai Gellért

Horváth Lilla Empty
TémanyitásTárgy: Re: Horváth Lilla   Horváth Lilla Icon_minitimeSzer. Márc. 23, 2016 10:33 pm

Légy üdvözölve

Ez elég elmebeteg egy iromány lett, de ha nem leszel minden karakteremmel jóban, akkor összeakasztjuk a bajszunkat. Meg amúgy, egészen festői képet kaptunk Pestről - ja, nem. Very Happy Azért bírlak, s eredj a dolgodra.

Vissza az elejére Go down

Horváth Lilla

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Horváth N.
» Horváth Luca
» Horváth Krisztián

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Élj a mának :: Karakterek :: Bejutottak-